Termeni și condiții

Prezentul contract reglementează raportul dintre persoanele fizice care utilizează site-ul www.bogdantrans.com în calitate de UTILIZATOR pe de o parte și PFA Bencze Bogdan Aurel, CUI 31490808, F24/454/2013, cu sediul social in Comuna Coltău, Nr. 117, Maramureș, România în calitate de TRANSPORTATOR pe de altă parte.

UTILIZATORUL poate să achiziționeze bilete prin intermediul SITE-ULUI www.bogdantrans.com pentru rutele și orele oferite. Prin achizitionarea unui bilet, UTILIZATORUL devine CLIENT.

TRANSPORTATORUL prestează servicii de transport persoane din Baia Mare spre aeroporturile din Cluj Napoca sau Debreczen. Rutele, orarul si tarifele sunt prezentate pe site-ul www.bogdantrans.com.

ORAR

Orarul si destinațiile curselor oferitev de TRANSPORTATOR sunt prezentate în detaliu pe pagina http://www.bogdantrans.com/program.
TRANSPORTATORUL are dreptul de a opera schimbări atît în ceea ce privește destinațiile cât si a orelor de plecare si sosire. Orarul curselor poate suferi modifcari și datorită condițiilor meteo sau al întârzierilor apărute în orarul avioanelor. În cazul operării unei schimbări în orarul curselor, CLIENȚII care au bilete cumpărate vor fi anunțați din timp de către TRANSPORTATOR.

TARIFE

Tarifele practicate pe ruta Baia Mare – Aeroport Cluj Napoca sunt după cum urmează:
– 40 RON – bilet adulți
– 20 RON – bilet copii sub 7 ani

Tarifele pentru cursele de noapte pe ruta Baia Mare – Aeroport Cluj Napoca sunt după cum urmează:
– 50 RON – bilet adulți
– 40 RON – bilet copii sub 7 ani

UTILIZATORUL are obligația de a respectalimita de vârstă pentru copii, la achiziționarea biletelor. Reducerea pentru biletele cumparate copiilor sub 7 ani este valabila doar la prezenatrea unui act de indentitate în momentul îmbarcării.

REZERVAREA

Prin intermediul site-ului www.bogdantrans.com UTLIZATORUL poate să aleagă si să achiziționeze bilete pentru cursele oferite de TRANSPORTATOR. Plata contravalorii biletelor se face exclusiv prin achiarea online cu cardul bancar, iar UTILIZATORUL este rărspunzător pentru informațiile transmise.

PREZENTAREA LA AUTOCAR

La îmbarcare CLIENTUL este obligat sa aiba asupra lui dovada achiziționării biletului, fie pe telefon, fie pe format A4.

In cazul neprezentarii la microbuz in decurs de 1 ora peste ora de plecare conform orarului, TRANSPORTATORUL nu este obligat să vă restituie contravaloarea biletului de călătorie.

TRANSPORTUL LA DOMICILIU

TRANSPORTATORUL operează ridicări de la domiciliu doar de pe drumuri accesibile și asfaltate. De asemenea în condiții de iarnă, dacă drumul nu este ușor accesibil, TRANSPORTATORUL nu v-a efectua ridicări de la domiciliu, urmând să comunice CLIENTULUI un punct de îmbarcare.

CURSA

CLIENTUL este obligat sa păstreze legitimația de călătorie asupra sa pe toata perioada cursei, astfel încât la cererea organelor de control abilitate sau la cererea angajatilor CDI Transport, Control Trafic, sa poata prezenta documente de calatorie valabile. Calatorul care nu poate prezenta documente de calatorie valabile va fi invitat să coboare din autovehicul.

Pasagerii sunt obligați ca la îmbarcare și în stațiile de coborâre să își supravegheze personal bagajele. Nu răspundem de urmărirea bagajelor și pe cale de consecință de lipsa acestora la destinație.

Pierderea sau furtul bagajelor nu reprezintă „riscuri” ce cad în sarcina operatorului de transport.

Persoanele transportate la bordul autocarelor şi bagajele acestora sunt asigurate pentru riscul de accidente.

La bordul autocarelor fumatul, consumul băuturilor alcoolice și a drogurilor sunt interzise. De asemenea, accesul în autovehicule a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau sub influența drogurilor este interzis.

ANULAREA BILETULUI

Biletele de călătorie pot fi anulate gratuit începând cu ziua emiterii și până cu cel mult 24 de ore înainte de data și ora plecării.

Daca anularea se face in ziua călătoriei atunci TRANSPORTATORUL nu are obligația de restituire a vreunei sume de bani.

REPROGRAMAREA

Reprogramarea biletelor se poate face doar cu 24 de ore inainte de data plecarii initiale.