Termeni și condiții

Prezentul contract reglementează raportul dintre persoanele fizice care utilizează site-ul www.bogdantrans.com în calitate de UTILIZATOR pe de o parte și TRANSPORT BOGDANBENCZE S.R.L. , CUI 46017590, J24 /630 /2022, cu sediul social in Str. Teleki Sándor 55 – Coltău, Maramureș, România în calitate de TRANSPORTATOR pe de altă parte.

TRANSPORTATORUL prestează servicii de transport persoane din Baia Mare spre aeroportul din Cluj Napoca. Rutele, orarul si tarifele sunt prezentate pe site-ul www.bogdantrans.com.

UTILIZATORUL poate să achiziționeze bilete prin intermediul SITE-ULUI www.bogdantrans.com pentru rutele și orele oferite. Prin achizitionarea unui bilet, UTILIZATORUL devine CLIENT.

ORAR

Orarul si destinațiile curselor oferitev de TRANSPORTATOR sunt prezentate în detaliu pe pagina http://www.bogdantrans.com/program.
TRANSPORTATORUL are dreptul de a opera schimbări atît în ceea ce privește destinațiile cât si a orelor de plecare si sosire. Orarul curselor poate suferi modifcari și datorită condițiilor meteo sau al întârzierilor apărute în orarul avioanelor. În cazul operării unei schimbări în orarul curselor, CLIENȚII care au bilete cumpărate vor fi anunțați din timp de către TRANSPORTATOR.

REZERVAREA

Prin intermediul site-ului www.bogdantrans.com UTLIZATORUL poate să aleagă si să achiziționeze bilete pentru cursele oferite de TRANSPORTATOR. Plata contravalorii biletelor se face exclusiv prin achiarea online cu cardul bancar, iar UTILIZATORUL este rărspunzător pentru informațiile transmise. Tipurile de card acceptate sunt Visa si Matercard.
La finalizarea comenzii UTILIZATORULUI îi va fi prezentata o confiramre a comenzii care conține toate detaliile. Aceasta confirmare trebuie printata si prezentată șoferului la îmbarcare.

PREZENTAREA LA AUTOCAR

La îmbarcare CLIENTUL este obligat sa aiba asupra lui dovada achiziționării biletului, fie pe telefon, fie pe format A4.

In cazul neprezentarii la microbuz in decurs de 1 ora peste ora de plecare conform orarului, TRANSPORTATORUL nu este obligat să vă restituie contravaloarea biletului de călătorie.

În cazul cursei Aeroport Cluj -> Baia Mare -> Negrești Oaș, plecarea se face la 13:30. Aterizarea avionului nu trebuie sa fie mai tarzie decat ora 13:10 pentru a permite pasagerilor sa ajunga la autocar in timp util.

CURSA

CLIENTUL este obligat sa păstreze legitimația de călătorie asupra sa pe toata perioada cursei, astfel încât la cererea organelor de control abilitate sau la cererea angajatilor CDI Transport, Control Trafic, sa poata prezenta documente de calatorie valabile. Calatorul care nu poate prezenta documente de calatorie valabile va fi invitat să coboare din autovehicul.

Pasagerii sunt obligați ca la îmbarcare și în stațiile de coborâre să își supravegheze personal bagajele. Nu răspundem de urmărirea bagajelor și pe cale de consecință de lipsa acestora la destinație.

Pierderea sau furtul bagajelor nu reprezintă „riscuri” ce cad în sarcina operatorului de transport.

Persoanele transportate la bordul autocarelor şi bagajele acestora sunt asigurate pentru riscul de accidente.

La bordul autocarelor fumatul, consumul băuturilor alcoolice și a drogurilor sunt interzise. De asemenea, accesul în autovehicule a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau sub influența drogurilor este interzis.

ANULAREA BILETULUI

Biletele de călătorie pot fi anulate gratuit începând cu ziua emiterii și până cu cel mult 24 de ore înainte de data și ora plecării.

Daca anularea se face in ziua călătoriei atunci TRANSPORTATORUL nu are obligația de restituire a vreunei sume de bani.

REPROGRAMAREA

Reprogramarea biletelor se poate face doar cu 24 de ore inainte de data plecarii initiale.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al www.bogdantrans.com, vor fi prelucrate următoarele date cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa, date referitoare la modul în care utilizați site-ul.

Dacă sunteți vizitator al site-ului, Bogdan Trans va prelucra datele dumneavoastră referitoare la comportamentul în timpul navigării.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Dacă sunteți client al site-ului, Bogdan Trans prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
– În vederea prestării serviciului de transport clienți datele oferite de client vor fi folosite pentru rezervarea loculuiîn autocar și pentru identificarea ulterioară a clientului. De asemenea, dacă este necesar, TRANSPORTATORUL contactează direct CLIENTUL pentru a-i aduce in vedere schimbări legate de programul curslor sau aducerea la cunoștință a altor informații.
– În vederea informării UTILIZATORILOR cu privire la oferte sau rute noi

Cand sunt colectate datele și unde sunt stocate

Datele personale oferite la finalizarea achizitionarii biletului de transport sunt colectate în momentul confirmării validității comenzii. Datele legate de utilizarea site-ului sunt colectate in timpul navigării. Acestea sunt colectate cu scopul de a dezvolta statistici generale de utilizare în vederea înbunătățirii serviciilor online.
Informatiile personale sunt stocate in baza de date a site-ului www.bogdantrans.com la are au acces doar administratorii platformei, iar informațiile legate de utilizarea site-ului sunt stocate sub forma de Cookie-uri in browserul dumneavoastra.

Drepturile utilizatorului

Clientul are dreptul să se dezaboneze de la informațiile primite prin email, să acceseze datele personale oricănd, schimbarea sau ștergerea datelor personale. Datele personale nu sunt dezvaluite terților.